Stagerendement.nl is het platform voor De Connectiescan. Het is onze missie om bedrijven en studenten te helpen meer resultaat te halen uit stages.

We zijn niet voor één specifieke branche of doelgroep. We weten dat je op zoek bent naar direct toepasbare kennis die je direct in jouw stagebegeleiding kunt toepassen. En we weten ook dat je hier bent omdat je de beste stages wilt realiseren voor studenten en jouw bedrijf.

Innovatief
Wij geloven dat stagiairs werven maar één aspect is van een succesvolle verbinding met jong talent. De manier waarop u stagiairs begeleidt tijdens de stage is minstens even belangrijk. Veel andere stagesites laten dit aspect onderbelicht. Onterecht wat ons betreft!  En vaak is het niet nodig om alle begeleiding te verbeteren, gerichte verbeteracties zijn vaak voldoende. Als bedrijf is het lastig om te bepalen waar je de stagebegeleiding gericht kunt verbeteren.Daarom hebben wij besloten om de Connectiescan te ontwikkelen.

Onafhankelijk
De Connectiescan is eigendom van Stagerendement.nl. Stagerendement.nl is gebaat bij het zo breed en objectief mogelijk aanbieden de Connectiescan. Op deze wijze kan zij zoveel mogelijk bedrijven en studenten helpen. Stagerendement is onafhankelijk en wordt gefinancierd door de eigenaren zelf. Inkomsten worden gegenereerd uit maatwerktrajecten, uit workshops en in de toekomst mogelijk advertenties.

Gratis
De Connectiescan kun je gratis doen, onbeperkt en zonder kosten en verplichtingen. Voor  mensen die willen investeren in een persoonlijk advies of een workshop brengen wij een vergoeding in rekening. Dat wordt vooraf altijd aangegeven.

Doe de Connectiescan en schrijf je in voor een van de negendelige trainingen. Of neem contact met ons op voor een persoonlijk aanbod op info@stagerendement.nl. Wij beantwoorden alle vragen graag.

Privacy
De Connectiescan wil en zal het vertrouwen van zijn bezoekers niet beschamen. Stagerendement werkt niet mee met derden om je surfgedrag op Stagerendement te koppelen aan persoonlijke gegevens. Spam en andere commerciële toepassingen als spyware gebruiken wij niet. Voor het verzenden van de nieuwsbrief , de uitslag van een Connectiescan en gericht advies naar jou hebben we een e-mailadres nodig. Dit adres dien je zelf op te geven (en kun je weer afmelden) en zal niet voor andere dan de daarvoor bestemde doeleinden gebruikt worden. Je privacy is bij Stagerendement dus gewaarborgd. Stagerendement kan echter geen garantie geven voor het privacy-beleid van sites die naar Stagerendement.nl linken of doorverwijzen. Onze algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

De mensen van Stagerendement
Stagerendement.nl is ontwikkeld door Maarten Brand. De scan is momenteel in gebruik als onderdeel van Stagebureau Connectie, een initiatief van Industriekring Haarlem, de gemeente Haarlem, het Nova-College en de Rabobank.  Maarten is oprichter en projectleider van Stagebureau Connectie en hij verbind momenteel onderwijs en bedrijfsleven.

Onze garanties

  • Effectieve, direct toepasbare tips, checklists en artikelen;
  • Alle kennis is van toepassing op alle branches en opleidingsrichtingen;
  • Meer effectiviteit in stagebegeleiding.

Onze #1 doelstelling is om jou te helpen om een betere stagebegeleider te worden!

Maarten Brand